Rangliste og socialturnering

Grosser Preis Berlin – Petanque

Reserver datoen

15.-17. Juli 2022

Vi skal selvfølgelig til Berlin og spille Grosser Preis i år!! Vi skal hygge os sammen morgen, aften, i bussen og på banerne.

Vi skal selvfølgelig til Berlin og spille Grosser Preis i år!! Vi skal spise nogle gode og hyggelige middage på de dejlige restauranter, og vi skal hygge os sammen morgen, aften, i bussen og på banerne.

Som altid er turneringen i Club Bouliste Berlin, og den afvikles i hyggelig atmosfære i den nordvestlige og tidligere franske del af Berlin (Tegel). Til dem, som ikke har været med før, kan vi nævne at bydelen Alt Tegel (tæt på hotellet) er et dejligt hyggeligt område, med masser af restauranter.
Det kan man benytte sig af, hvis man – mod forventning – ryger ud af turneringen til spisetid 😊

Grosser Preis er i 2022 udelukkende breddeturneringer. Der er double om lørdagen og triple om søndagen.
Fredag aften er der i Club Bouliste en Nockturne (turnering – social kvartet – særlige regler m.v.),
Pris for deltagelse er pr. person ca. 6 € pr. turnering, som betales på pladsen.
Fredag aften er der også turnering i Kreutzberg, som der er mange, der gerne vil spille.

Central Hotel Tegel, hvor vi bor, er et turisthotel, som ligger ca. 10 minutters gåafstand fra spillepladsen.
Det er pænt, rent og ordentligt og hotellet er meget ”tolerant” overfor os. Vi spiser morgenmad på hotellet, men der er ikke restaurant. Ud over at man kan spise på spillepladsen, er der restauranter i Tegel og som beskrevet ovenfor, mange restauranter i Alt Tegel.
Hvis man har lyst til at tage til Berlin centrum, tager det ca. 30 minutter med U-Bahn, og der ligger en U-Bahn station som nabo til hotellet.
Vi rammer forhåbentlig tidspunktet for Havnefesten i Alt Tegel, som er en dejlig tysk fest med levende musik à la Hansi Hinterseer 😊

 

Afgang fredag d. 15. juli kl. 07.00 fra Holbæk og bussen samler op i Høje Tåstrup 7.40, Karlslunde 8.20 og Tappernøje 9.10.
Afgang fra hotellet mandag d.20. juli kl. 08.00. Nærmere info senere.

Priser:
Pris pr. person ved enkeltværelse kr. 2.300,-.

Pris pr. person ved 2 i dobbeltværelse kr. 2.000,-.

Prisen dækker transport til og fra opsamlingssted, 3 overnatninger på Central Hotel Tegel (samme som sidst) samt 3 x morgenmad. Alt andet er på egen regning (inkl. forsikringer) – undtaget de overraskelser, som vi (ELLER ANDRE 😊) kunne komme med J

Kontaktperson og tilmelding til denne pétanque tur er Lars Lloyd på mail: lars.lloyd.j@gmail.com 

Man er først tilmeldt, når man har betalt et á conto beløb på kr. 500,00 pr. person – og tilmelding sendt tilmelding til lars.lloyd.j@gmail.com  

Restbeløbet indbetales 4 uger før afrejse. Ved afbud senere end 4 uger før afrejse er rejsens pris i udgangspunktet tabt.

Betal til: konto reg. nr. 1726 konto nr. 0566252686. Husk at anføre navn på indbetaler.