Rangliste og socialturnering

Grosser Preis Berlin – Petanque

Reserver datoen

19.-22. Juli 2024

Vi skal selvfølgelig til Berlin og spille Grosser Preis i år!! Vi skal hygge os sammen morgen, aften, i bussen og på banerne.

Grosser Preis turneringen bliver i 2024 den 19. – 22. juli. Bus og hotel er bestilt. Vi håber, at der igen i 2024 er stor interesse for rejsen. Club Bouliste er ikke meddelsomme – men vi kan ikke se at det kan blive på anden dato.

Som altid er turneringen i Club Bouliste Berlin, og den afvikles i hyggelig atmosfære i den nordvestlige og tidligere franske del af Berlin (Tegel). Til dem, som ikke har været med før, kan vi nævne at bydelen Alt Tegel (tæt på hotellet) er et dejligt hyggeligt område, med masser af restauranter. Det kan man benytte sig af, hvis man – mod forventning – ryger ud af turneringen til spisetid😊

Grosser Preis er i 2024 igen breddeturneringer. Der er triple om lørdagen og double om søndagen – hvis ikke det laves om.   

Fredag aften er der i Club Bouliste en Nockturne (turnering – social kvartet – særlige regler m.v.),

Pris for deltagelse er pr. person ca. 6 € pr. turnering, som betales på pladsen.

Fredag aften plejer der også at være turnering i Kreutzberg, som mange gerne vil spille.

Central Hotel Tegel, hvor vi bor, er et turisthotel, som ligger ca. 10 minutters gåafstand fra spillepladsen.

Det er pænt, rent og ordentligt og hotellet er meget ”tolerant” overfor os. Vi spiser morgenmad på hotellet, men der er ikke restaurant. Ud over at man kan spise på spillepladsen, er der restauranter tæt på hotellet og mange restauranter i Alt Tegel.

Hvis man har lyst til at tage til Berlin centrum, tager det ca. 30 minutter med U-Bahn, og der ligger en U-Bahn station som nabo til hotellet. U-bahnen var lukket pga. renovering – men mon ikke den kører igen i 2024?

Afgang fredag d. 19. juli kl. 07.00 fra Holbæk og bussen samler op i Høje Tåstrup 7.40, Karlslunde 8.20 og Tappernøje 9.10.

Afgang fra hotellet mandag d.24. juli kl. 08.00. Nærmere info senere.


Priser 
Pris pr. person ved enkeltværelse kr. 2.650,-.

Pris pr. person ved 2 i dobbeltværelse kr. 2.200,-.

Prisen dækker transport til og fra opsamlingssted, 3 overnatninger på Central Hotel Tegel samt 3 x morgenmad. Alt andet er på egen regning (inkl. forsikringer) – undtaget de overraskelser, som vi (ELLER ANDRE 😊) kunne komme med J

Kontaktperson og tilmelding til denne pétanque tur er Lars Lloyd på mail: lars.lloyd.j@gmail.com 

Afgang fredag d. 21. juli kl. 07.00 fra Holbæk og bussen samler op i Høje Tåstrup 7.40Karlslunde 8.20 og Tappernøje 9.10.

Afgang fra hotellet mandag d.24. juli kl. 08.00. Nærmere info senere.


Priser (er som alt andet steget marginalt):
Pris pr. person ved enkeltværelse kr. 2.550,-.

Pris pr. person ved 2 i dobbeltværelse kr. 2.150,-.

Prisen dækker transport til og fra opsamlingssted, 3 overnatninger på Central Hotel Tegel samt 3 x morgenmad. Alt andet er på egen regning (inkl. forsikringer) – undtaget de overraskelser, som vi (ELLER ANDRE 😊) kunne komme med J

 

Kontaktperson og tilmelding til denne pétanque tur er Lars Lloyd på mail: lars.lloyd.j@gmail.com 

 

Man er først tilmeldt, når man har betalt et á conto beløb på kr. 500,00 pr. person – og tilmelding sendt tilmelding til lars.lloyd.j@gmail.com  

Restbeløbet indbetales senest 18. juni 2023 og ved afbud senere end denne dato er rejsens pris i udgangspunktet tabt, medmindre der er en der vil købe rejsen.

 

Betal til: konto reg. nr. 1726 konto nr. 0566252686. Husk at anføre navn på indbetaler.